Bygga Pool i Årsta, Enskede & Södra Stockholm

Få saker känns lika lyxiga som att ha en pool i trädgården, men är det inte väldigt dyrt? Nej, inte nödvändigtvis. Vi har stor erfarenhet av poolbyggen som är prisvärda utan att göra avkall på kvaliteten. Som totalentreprenör tar vi hand om poolbyggen från början till slut, från markarbete till slutfinish. Alltid med högt ställda kvalitetskrav som säkerställer att du blir nöjd.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för en gratis offert på: markarbete@markentreprenör.se eller lämna ett meddelande i formuläret till höger.

Du bär på en dröm om en pool – vi bär på kunskapen att bygga den

Vi ordnar en ovanmarkspool eller en markpool. Våra kakelsättare klär din pool i kakel & klinkers eller vackra mönster i mosaik. Om du vill ha ett poolhus, trädäck eller pooltak kan vi självklart ordna det också. Grädden på moset skulle kunna vara en uppvärmd pool som är badvänlig en bit in på hösten. Det finns inget bättre sätt att förlänga sommarsäsongen än att ha en uppvärmd pool att doppa sig i en kväll tidigt i september. 

Poolbyggen med kvalitet och finish

Att bygga en pool ställer höga krav på yrkesskickligheten, och det har vi så det räcker och blir över. En pool svalkar på sommaren och med ett trädäck bredvid blir den en naturlig punkt för umgänge under de varma sommarkvällarna. Än mer trivsamt blir det om bygget genomförts med omsorg om detaljerna. Hur trevliga sommarkvällarna blir kan vi inte uttala oss om, vi vågar dock lova att du blir nöjd med vår prestation. 

Läs gärna mer om våra marktjänster här.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Du är välkommen att kontakta oss så diskuterar vi dina önskemål. Vad en pool kostar varierar förstås mycket beroende på markförutsättningar, materialval och mycket annat. Av den anledningen avstår vi från att ge några exakta prisuppgifter här.

Vi ger dig dock gärna en offert helt kostnadsfritt när du kontaktar oss. Du kan kontakta oss bland annat via mejl på markarbete@markentreprenör.se

Fri Offert i nästa anläggningsjobb?
Kontakta en bra markentreprenör idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *