Terrassering i Täby, Stockholm

Har din bostadsrättsförening en slänt i trädgården som ni skulle vilja utnyttja på ett bättre sätt? Eller är du en fastighetsägare som skulle vilja öka värdet på din fastighet genom att terrassera en lutning? Då kan vi hjälpa dig. Vi är en bygg- och markentreprenör som specialiserat oss på bland annat terrassering. I den rollen har vi hjälpt kunder i bland annat Tyresö, Älta och Botkyrka att skapa trivsamma trädgårdsmiljöer.

Vi hjälper er hela vägen med terrasseringen

En terrasserad yta kan användas för många olika syften. Det går till exempel att skapa ytor för odling i pallkragar, eller andra typer av gemensamhetsytor. Vi ger er ett professionellt resultat för alla delar av arbetet där vi tar hand om allt från stödmurning till plattläggning och dekorativa inslag som exempelvis spaljéer, murar och så vidare.

Vi hjälper även privatpersoner med terrassering

Vi tar mestadels uppdrag från BRF:er och fastighetsägare men även privatpersoner i till exempel Sollentuna, Danderyd och Järfälla kan dra nytta av våra tjänster.

Kontakta oss för att få reda på vad er terrassering skulle kosta

Hör av dig till oss och beskriv hur ditt projekt ser ut så återkopplar vi inom kort med en offert, helt kostnadsfri och helt utan att du förpliktigas till något. Välkommen!

Fri Offert i nästa anläggningsjobb?
Kontakta en bra markentreprenör idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *