Dränering i Årsta, Enskede & Södra Stockholm

En dränering kan behöva genomföras av flera olika orsaker. Det kan till exempel vara så att ditt hus drabbats av fuktproblem, eller så har du en källare som du vill inreda för att göra den beboelig. Alldeles oavsett vad syftet är kan vi genomföra dräneringen åt dig. Vi lovar dig ett professionellt resultat enligt konstens alla regler. 

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för en gratis offert på: markarbete@markentreprenör.se eller lämna ett meddelande i formuläret till höger.

När ska du dränera huset?

Förutom i de sammanhang som redan nämnts kan det vara en bra idé i samband med att du gör en stenläggning runt huset. En husdränering som är rätt utförd ett sätt att förbättra husets isolering. Den bästa tiden på året för en dränering är någon gång mellan sen vår till tidig höst, årstiden då det typiskt sett är som torrast ute.

Väl utförda dräneringar inom tidsplanering och budget

När du anlitar oss för en dränering tar vi hand om hela arbetsprocessen: från fuktutredning till schaktning och markarbeten vidare till isolering och slutförd dränering. För din trygghets skull är vi tillgängliga för dialog genom hela processen. Alla våra projekt leds centralt för bästa möjliga samordning mellan arbetets olika delar. 

Dränera för att spara pengar på sikt 

Att inte genomföra en dränering kan bli en dyr affär på sikt – inte minst om huset drabbats av fukt och mögel. En väl utförd dränering kan fungera i upp till 50 år, särskilt om källaren inte används som bostadsutrymmen. Vid behov kan vi genomföra en bilning i cement eller kakel för att utreda om ett rör brustit med följden att vattenskador uppstått. 

Vi gjuter även platta på mark till husgrunder som förhindrar dräneringar. Läs mer här.

Kontakta vårt entreprenadföretag för en gratis offert

Vad kostar en dränering? Det enklaste svaret är att det beror på sådant som storleken på uppdraget, markförutsättningar och, inte minst, dina önskemål.

Du är välkommen att kontakta oss på markarbete@markentreprenör.se och presentera din idé för oss. Vi återkommer med en offert, helt utan kostnad.

Fri Offert i nästa anläggningsjobb?
Kontakta en bra markentreprenör idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *