Bygga Altan & Trädäck Markentreprenör Årsta i Stockholm

Vill du ha hjälp att bygga ett trädäck eller någon annan typ av uteplats i Österåker eller Åkersberga? Då har du hittat rätt.

En självgående och trygg altanbyggare

Vi bygger altaner och trädäck från lösvirke enligt dina specifikationer. Du beskriver helt enkelt för oss hur du vill att trädäcket ska se ut så gör vi verklighet av din idé. Impregnerat virke brukar vara materialet att föredra, men det finns andra alternativ. Om du är osäker på vad som är bästa alternativet för dig kan du kontakta oss för konsultation.

Vill du lyxa till det ännu mer?

Att ha ett trädäck, en altan eller en terrass är lyxigt i sig. Ännu lyxigare blir det dock om du låter oss bygga till en spatunna eller en jacuzzi. Möjligheten finns förstås också att bygga en veranda som är inglasad och isolerad så att den verkligen går att använda året runt.

Få kontakt med oss redan idag

Vårt arbetsområde omfattar Österåker och Åkersberga men också trakterna däromkring. Vi har till exempel hjälpt kunder i Ljusterö, Österskär, Söra, Grindmossen, Svavelsö och Norrtälje med altanbyggen och andra entreprenadtjänster. Om du vill ha hjälp med att bygga ett trädäck eller någon annan typ av uteplats i de trakterna kan du höra av dig till oss för att få en gratis offert.

Fri Offert i nästa anläggningsjobb?
Kontakta en bra markentreprenör idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *